BellenLocatie | Menu menu button

Zwemles voor volwassenen

In Swimfun geven wij zwemles voor volwassenen. Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd of mensen die bang zijn om te zwemmen. Ook voor immigranten die in het land van herkomst geen mogelijkheid hebben gehad om te leren zwemmen is dit een perfecte manier om jezelf vertrouwd te maken met het water. Toch zeker niet onbelangrijk in een waterrijk land als Nederland.

Nooit te oud voor zwemles voor volwassenen

Wil je al jaren leren zwemmen maar schuif je het steeds voor je uit? Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen! Je bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. Daar kunnen wij samen wat aan doen! Geef je daarom nu op voor zwemles voor volwassenen en voel je veiliger en zekerder in en om het water. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat er iets gebeurt als je in het water valt.

Zwemles voor volwassenen

Werkwijze

Onder begeleiding van geduldige instructeurs leer je de beginselen van het zwemmen. Daarbij laten we jou eerst vertrouwd raken met het water en merk je gauw genoeg dat je lichaam prima in het water kan drijven. Daarna proberen we rustig een schoolslag of enkelvoudige rugslag. Uiteraard gebeurt alles op jouw eigen tempo, net zoals we dat bij jonge kinderen doen. En wie weet krijg je wel zo de slag te pakken, dat je na enige tijd op wilt gaan voor een diploma. Daar mag je dan best wel trots op zijn!

Tarieven zwemles voor volwassenen

Inschrijfgeld € 10,00
Zwemles ABC 60 minuten € 9,60

Wanneer?

De zwemlessen voor volwassenen worden door een ervaren badmeester gegeven. Elke woensdag tussen 09:00 en 10:00 uur is het bad gereserveerd. Kom je ook?

  • Woensdag
 9.00 – 10.00 uur

zwemles volwassenen

Korting op entree Swimfun

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de zwemles voor volwassenen, krijg je op vertoon van de zwemlespas korting op de entree van Swimfun. Handig voor als je met je kinderen gaat zwemmen of als je nog eens extra wil oefenen. Natuurlijk kan je dan ook gebruik maken van de andere faciliteiten in het zwemparadijs, bijvoorbeeld de sauna en de zonnebank. Ideaal voor een vrije dag.

Inschrijven zwemles voor volwassenen

Het inschrijven voor de zwemles kan aan de kassa van Swimfun of via dit inschrijfformulier. Wanneer de inschrijving binnen is, nemen wij contact met je op. Houd er wel rekening mee dat er een wachttijd kan zijn.  Voor meer informatie of vragen over de zwemlessen voor volwassenen kun je altijd contact opnemen met het zwembad.

 Swimfun Inschrijven

 

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!