BellenLocatie | Menu menu button

Zwem ABC

Heb jij je zwem ABC al? Bij Swimfun Joure heb je de kans om – op een leuke manier, in een gezellige omgeving – je zwemdiploma A, B, en C te halen.

Haal je zwem ABC bij Swimfun

Geen grotere pret dan waterpret. Wat is immers leuker dan in het water te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de zwemlessen en het halen van het A, B en C diploma in Swimfun.

EasySwim

De zwemlessen in Swimfun worden gegeven volgens de Easyswim-methode. EasySwim is een zwempakje waarmee jonge kinderen rond de nek, borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd. Zwemlessen met de EasySwim stelt je kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met dieper water. De zwemlessen in Swimfun worden ook gegeven in diep water.

Lestijden zwem ABC

Eén keer per week 60 minuten zwemles volgens EasySwim methode. Hieronder zie je de tijden waarop zwemles wordt gegeven.

Maandag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Dinsdag 15.00 – 17.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Donderdag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Vrijdag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C

Tarieven

Inschrijven
Magneetpas
€ 49,00*
€8,00*
Zwemles A € 9,60 per les
Zwemles B € 9,60 per les
Zwemles C € 9,60 per les

*inclusief: inschrijfgeld, EasySwim-pro pakje en diplomakosten

Kleine groepjes

Om je kind de nodige persoonlijke aandacht te kunnen geven, worden er bij de start van het zwem ABC maximaal 9 kinderen per groep aangenomen.Zwem ABC

Gratis zwemmen

Zodra je kind zich opgeeft voor het zwem ABC, ontvangt hij of zij een Swimfun zwemlespas. Kinderen die voor het diploma A gaan, mogen met deze zwemlespas zo vaak als ze willen gratis komen zwemmen. Op vertoon van hun pas krijgen zij, onder begeleiding van een (betalende) volwassene, gratis toegang. Handig om lekker samen extra te oefenen voor het diplomazwemmen! Kinderen voor het zwemdiploma B of zwemdiploma C ontvangen op vertoon van de zwemlespas korting op de entree van Swimfun.

Kijklessen

Een aantal keer per jaar wordt er een “kijkles” georganiseerd bij de zwemles. Tijdens deze les mogen alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen kijken om te zien hoe goed de klein waterrat al kan zwemmen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de zwemlessen bij de kassa van Swimfun of via dit inschrijfformulier. Na het inschrijven wordt jouw kind op de wachtlijst gezet voor het zwem ABC Houd er rekening mee dat de wachttijden per dag kunnen verschillen. inschrijven zwem abc Wil je meer informatie over zwemles of heb je vragen over de inschrijving? Neem dan contact op met het zwembad.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!