BellenLocatie | Menu menu button

Zwem ABC

Bij Swimfun Joure heeft jouw kind de kans om – op een leuke manier– zijn/haar zwemdiploma A, B, en C te halen. Er is geen grotere pret dan waterpret. Wat is er immers leuker dan in het water te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de zwemlessen en het halen van het A, B en C-diploma in Swimfun.

De zwemlessen in Swimfun worden gegeven volgens de Easyswim-methode. Zwemlessen met de Easyswim-methode stelt je kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met water. Om elk kind voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, worden er bij de start van het Zwem-ABC maximaal negen kinderen in een groep geplaatst. De lessen worden op een speelse manier gegeven met veel interactieve vormen.

Ouders

Tijdens het wachten kunnen de ouders plaatsnemen in ons restaurant met gratis wifi, of gebruik maken van onze faciliteiten zoals de zonnebank en de sauna. Met enige regelmaat organiseren wij kijklessen waarbij je de hele les mag komen kijken. Daarnaast krijgen de ouders bij ons de mogelijkheid om de laatste vijf minuten van elke les de vorderingen te komen bekijken en in gesprek te gaan met de zweminstructeur.

Gratis zwemmen

Zodra je kind zich opgeeft voor het Zwem-ABC, ontvangt hij of zij een Swimfun zwemlespas. Kinderen die voor het diploma A gaan, mogen met deze zwemlespas zo vaak als ze willen gratis komen zwemmen. Op vertoon van hun pas krijgen zij, onder begeleiding van een (betalende) volwassene, gratis toegang. Handig om lekker samen extra te oefenen voor het diplomazwemmen!

Oefenuurtje

Elke zaterdag tussen 10:00 en 11:00 kun je tijdens het oefenuurtje samen met je kind extra oefenen voor het gewenste diploma. Zwemt jouw kleintje al zonder EasySwim voor het A-diploma, maar wil je graag samen even extra oefenen om door het ‘gat’ te zwemmen? Dat kan! Het bekende ‘zeil’ is tijdens dit uurtje beschikbaar om te gebruiken. Natuurlijk kun je het oefenuurtje ook benutten met jouw kind dat al voor diploma B of C gaat.

Zwem ABC

Licentie zwem ABC

Swimfun is in het bezit van een Licentie Zwem-ABC en voldoet daarmee aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC van de NRZ. Dat geeft jou als ouder duidelijkheid dat Swimfun handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Iedereen mag in Nederland zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Swimfun heeft de licentie en wordt ieder jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Daarnaast voldoet Swimfun aan de gedragscode zwembranche.  Zo weet je r zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid voor jouw kind.

Lestijden zwem ABC

Maandag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Dinsdag 15.00 – 17.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Donderdag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C

Tarieven

Klik hier voor de actuele tarieven van de zwemlessen in Swimfun.

Inschrijven

Je kunt je kind hier inschrijven voor de zwemlessen. Dit kan ook bij de receptie van Swimfun via een inschrijfformulier. Na het inschrijven nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!