BellenLocatie | Menu menu button

Babyzwemmen & Peuterzwemmen

Het babyzwemmen en peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder(s) en kind. Tijdens de lessen raakt je kind vertrouwd met het water. Naast de eerste beginselen van het leren zwemmen wordt er ook aandacht geschonken aan hoe te overleven in het water. Het babyzwemmen & peuterzwemmen is een uitstekende voorbereiding op de zwemdiploma’s
A, B en C.

Hoe gaat babyzwemmen?

Het babyzwemmen gebeurt allemaal samen met papa, mama, opa of oma. Het in het water zijn is al een hele belevenis op zich. Het vrij in het water kunnen zijn is een volgende stap. Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water horen erbij. Natuurlijk dan ook drijven op borst en rug, draaien en buitelen. Springen/vallen van de kant in het water en klauteren vanuit het water op de kant of op een vlot. Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Natuurlijk worden er ook liedjes gezongen. Babyzwemmen is de basis van het leren zwemmen. Elke week fijn naar het zwembad en goed oefenen om later een diploma te halen.

babyzwemmen

Wanneer?

De babyzwemlessen worden elke week op maandag-, woensdag- en donderdagochtend georganiseerd. Omdat het zwemmen intensief kan zijn voor jullie baby, duren de lessen altijd een half uurtje. Na het zwemmen kunnen jullie warm douchen. Voor de exacte tijden en leeftijden bekijk je hiernaast het schema.

Tarief babyzwemmen

Baby & peuterzwempas                  € 49,00

*De 10-badenkaart is 6 maanden geldig en is geldig voor ouder en kind.

Wanneer kunnen jullie komen babyzwemmen?

Je kunt komen baby- en peuterzwemmen op onderstaande dagen en tijden.

Maandag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Woensdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Donderdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar (nieuwe groep)
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar (nieuwe groep)


Gratis introductiezwemles

Lijkt het je leuk om een les baby- en peuterzwemmen mee te doen samen met jouw kleine? Dat kan! Deze introductieles is geheel GRATIS. Je kunt je direct aanmelden voor de introductiezwemles. We zien je graag bij Swimfun!

Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!