BellenLocatie | Menu menu button

Babyzwemmen & Peuterzwemmen

Het babyzwemmen en peuterzwemmen is een leuke activiteit voor zowel ouder(s) en kind. Tijdens de lessen raakt je baby of peuter vertrouwd met het water; niet onbelangrijk in een waterrijke provincie zoals Friesland. Naast de eerste beginselen van het leren zwemmen wordt er ook aandacht geschonken aan hoe te overleven in het water. Ze leren bijvoorbeeld om op hun rug te draaien, zodat ze blijven drijven en gered kunnen worden. Het babyzwemmen & peuterzwemmen is een uitstekende voorbereiding op de zwemdiploma’s A, B en eventuele vervolgen daarop.

babyzwemmen

Hoe werkt babyzwemmen?

Het babyzwemmen gebeurt allemaal samen met papa, mama, opa of oma en kan al vanaf een paar maanden na de geboorte. Het in het water zijn vinden de meeste kinderen al een hele belevenis op zich. Het vrij in het water kunnen bewegen is een volgende stap. Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water horen erbij. Natuurlijk komen dan ook drijven op borst en rug, draaien en buitelen aan bod.

Ook het springen en vallen van de kant in het water en het klauteren vanuit het water op de kant of op een vlot is één van de dingen die vooral voor de kinderen vanaf 1 jaar leuk en nuttig zijn. Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Natuurlijk worden er ook liedjes gezongen om het extra gezellig te maken. Babyzwemmen is de basis van het leren zwemmen. Elke week fijn naar het zwembad en goed oefenen om later een diploma te halen.

Tarief babyzwemmen

Baby & peuterzwempas                  € 49,00 (2019 €50,00)

*De 10-badenkaart is 6 maanden geldig en is geldig voor ouder en kind.

Wanneer kunnen jullie komen babyzwemmen?

De babyzwemlessen worden elke week op maandag-, woensdag- en donderdagochtend georganiseerd. Omdat het zwemmen intensief kan zijn voor jullie baby, duren de lessen altijd een half uurtje. Na het zwemmen kunnen jullie warm douchen. Voor de exacte tijden en leeftijden bekijk je hieronder het schema. Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Maandag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Woensdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Donderdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar


Gratis introductie baby- en peuterzwemmen

Lijkt het je leuk om een les baby- en peuterzwemmen mee te doen samen met jouw kleintje? Dat kan! Deze introductieles is geheel GRATIS. Je kunt je direct aanmelden voor de introductiezwemles. We zien jullie graag bij Swimfun!

Gebruik dit kaartje om de route naar Swimfun uit te stippelen.

babyzwemmen peuterzwemmen

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!