BellenLocatie | Menu menu button

Zwemles voor iedereen bij Swimfun

Zwemles krijgen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in een van de vele zwembaden of recreatieplassen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Bij Swimfun geven we zwemles aan zowel jong als oud. Samen met je (klein)kind leren zwemmen, kinderen die het ABC diploma willen halen of als volwassene nog leren zwemmen? Het kan allemaal. Bekijk de diverse mogelijkheden.

Babyzwemmen & Peuterzwemmen

Het babyzwemmen en peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder(s) en kind. Tijdens de lessen raakt je kind vertrouwd met het water. Naast de eerste beginselen van het “leren zwemmen” wordt zelfs aandacht geschonken aan hoe te overleven in het water. Het baby- & peuterzwemmen is een uitstekende voorbereiding op de zwemles voor zwemdiploma’s A, B en C. Het gebeurt allemaal samen met papa, mama, opa of oma. Het in het water zijn is al een hele belevenis.

Zwemles ABC

In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op vroege leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kunnen kinderen vanaf 4 jaar al zwemles krijgen. Jonge kinderen leren sneller dan gemiddeld; vaak geldt dat hoe eerder een kind leert zwemmen, hoe sneller hij of zij het oppikt. De lessen in Swimfun worden gegeven volgens de Easyswim-methode. EasySwim is een zwempakje waarmee jonge kinderen rond de nek, borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd.

Wanneer jouw zoontje of dochtertje zwemles krijgt bij Swimfun, ontvangt hij of zij als kleine aanmoediging een ‘Swimfun zwemlespas’. Kinderen met deze zwemlespas mogen zo vaak als ze willen GRATIS komen zwemmen! Zo kunnen ze nog meer oefenen om het diploma in 1 keer te halen. Of gewoon om lekker te spelen met vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk.

Bekijk het inschrijven, de tarieven en meer informatie.

Zwemles voor volwassenen

Wil je al jaren leren zwemmen maar schuif je het steeds voor je uit? Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen! Bij Swimfun geven wij ook zwemlessen aan volwassenen. Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd of mensen die bang zijn om te zwemmen. Je bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. En daar kunnen wij samen wat aan doen. Je bent nooit te oud om te leren zwemmen!

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!