BellenLocatie | Menu menu button

Zwembad huren

Heb je een groot feest in het verschiet? Een unieke locatie huren voor een jubileum, een personeelsfeest of een familiedag? Swimfun biedt de perfecte gelegenheid voor grote groepen die een hele dag willen genieten van een subtropisch zwembad. Het hele zwemparadijs, inclusief wildwaterbaan en de glijbanen zijn namelijk te huur. Op die manier heb je het hele zwembad voor jou en je gasten alleen! Ons zwembad huren? In overleg met ons is bijna alles mogelijk.

Groot zwembad huren voor feest of evenement

Als je een feest of evenement organiseert ben je uiteraard op zoek naar een locatie die niemand zal vergeten. Daarvoor zorg je gegarandeerd met het huren van een groot zwembad zoals Swimfun. Bij zo’n geweldige locatie hoort natuurlijk een uitstekende service. Wij zorgen er graag voor dat jij en je gasten op jullie wenken worden bediend. Dat betekent dat er op het feest of evenement niet alleen kan worden genoten van een dag vol waterpret, maar ook catering en wellness behoren tot de mogelijkheden.

Eten & Drinken

Op het gebied van eten en drinken zijn er veel mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Ons restaurant Snackfun staat klaar om jullie van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien. Wij doen er alles aan om er voor jou en jouw gasten een onvergetelijke dag van te maken.

Wellness

Met een sauna, kruidenbad, Turks stoombad, zonnebanken en stoomcabines bieden we wellness van het hoogste segment. Wil je hier ook gebruik van maken tijdens het huren van onze zwembad? Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

zwembad huren

Swimfun Joure huren

Omdat er zoveel mogelijkheden en combinaties zijn om Swimfun te huren is het prettig om één en ander persoonlijk te bespreken. Zo kun je jouw wensen en behoeften goed kenbaar maken en kunnen wij op onze beurt zorgen voor een passend aanbod voor de verhuur van ons zwembad in Joure. Afhankelijk van jouw wensen, budget en aantal personen bieden we je graag een scherpe offerte aan.

Afspraak maken voor verhuur

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@swimfun.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken voor het huren van Swimfun.

Heb je nog vragen of wil je direct reserveren? Dat kan telefonisch via 0513-417648 of per e-mail op info@swimfun.nl.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!