BellenLocatie | Menu menu button

Wildwaterbaan

Beleef spannende avonturen in de wildwaterbaan en kijk je ogen uit. Deze wildwaterbaan kronkelt door de jungle, door grotten en langs watervallen waardoor jij je helemaal in tropische sferen waant. Je komt zelfs een neergestort vliegtuig tegen. Durf jij dit sensationele avontuur aan? Ga met je vriendjes en vriendinnetjes of gezellig met het hele gezin tegelijk. Daarna meteen nog een keer? Of kies je voor één van de glijbanen, het buitenbad of een vers broodje om je energie weer aan te vullen?

 

Wildwaterbaan door de jungle

Spannende avonturen beleven in de wildwaterbaan? Dat doe je bij Swimfun. Wij beschikken namelijk, naast twee waterglijbanen, ook over een lange wildwaterbaan die je in de open lucht beleeft. Je kronkelt dwars door de jungle, door grotten en langs watervallen. Let op: je komt ogen te kort!

Wildwaterbaan door de jungle
Wildwaterbaan

Wildwaterglijbaan voor jong én oud

Wat deze wildwaterglijbaan zo leuk maakt? Hij is geschikt voor het hele gezin; jong en oud. De wildwaterglijbaan bestaat uit twee routes, waarvan je er zelf eentje kunt kiezen. De rustige route of, wanneer je van spanning en sensatie houdt, de snelle route met steile vallen en versnellingen. Onze tip? Probeer ze beide eens uit!

Wildwaterglijbaan voor jong én oud
Stroomversnelling

De ultieme wildwaterbeleving

Het rustpunt vind je halverwege de wildwaterroute. Hier heb je de mogelijkheid om even bij te komen van de steile vallen en snelle bochten. Maak je klaar voor het tweede gedeelte van de ultieme wildwaterbeleving. Ready, set, go!

 

De ultieme wildwaterbeleving
Wildwaterroute
Spannende avonturen in de wildwaterbaan beleven? Plan hier je route naar Swimfun! Swimfun - Plan je reis hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!