BellenLocatie | Menu menu button

Wellness

Wellness Joure

Voor Wellness in Joure kom je bij subtropisch zwembad Swimfun, want naast de vele waterfaciliteiten hebben wij ook een groot aanbod op het gebied van wellness. Kom heerlijk tot rust in het stoombad, het kruidenbad,  de sauna of de zonnebank. Wanneer je dus écht een dagje wilt ontspannen en genieten van diverse wellness faciliteiten ben je bij Swimfun aan het juiste adres!

Privésauna

De privésauna van Swimfun maakt gebruik van een reserveringssysteem. Je dient deze dus vooraf te reserveren. Dit zorgt ervoor dat er tijdens deze periode geen andere mensen gebruik kunnen maken van de sauna. Ook de sauna is een uitstekende manier om vaarwel te zeggen tegen stress. Je komt hier heerlijk tot rust. De tarieven voor het gebruik maken van de privésauna vind je hier.

Privésauna
Sauna

Ontspannen met geurende kruiden

Ook in het kruidenbad kun je 12 minuten lang genieten voor maar € 2,00. Het kruidenbad is de ultieme plek om te relaxen. De geurige kruiden halen namelijk alle spanning uit je lichaam en maken het hoofd helemaal leeg. Een heerlijk wellness moment.

Ontspannen met geurende kruiden
Kruidenbad

Infraroodcabine voor spieren en gewrichten

De stoomcabines zijn uiteraard ook ideaal voor ontspanning. Naast de ontspannende functie hebben deze cabines nog een groot voordeel. Ze zijn namelijk zeer goed voor de spieren en gewrichten. De tijd die je in de stoomcabine besteed is meteen kwalitatieve tijd aangezien de stoomdcabine zeer snel opwarmt. Ook voor de stoomcabine geldt een prijs van € 2,00 voor 12 minuten.

Infraroodcabine voor spieren en gewrichten
Infraroodcabines

Stoombad

Eén van de wellness faciliteiten waaruit je kunt kiezen wanneer je een dagje wilt ontspannen bij Swimfun is het stoombad. Wij beschikken over maar liefst drie stoombaden die ervoor zorgen dat je 12 minuten lang heerlijk kunt ontspannen. Dat slechts voor € 2,00!

Stoombad
Turks stoombad

Zonnebanken voor een bruin tintje

Wil je graag een gezond bruin kleurtje? Dit kan bij Swimfun! Wij beschikken namelijk over drie zonnebanken die op een veilige en verantwoorde manier voor een mooi bruin kleurtje zorgen. Bovendien zorgt een zonnebank-sessie ervoor dat je even lekker je spieren kunt ontspannen.

Je kunt 30 minuten genieten van de zonnebank voor slechts € 5,60.

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om tijdig te reserveren. De zonnestudio van Swimfun heeft afwijkende openingstijden. Bekijk ze hier.

 

Zonnebanken voor een bruin tintje
Zonnestudio
Een dagje welverdiend genieten van wellness? Plan hier je route naar Swimfun! Swimfun - Plan je reis hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!