BellenLocatie | Menu menu button

Wakzwemmen zaterdag 16 februari 

In de winter gaat de temperatuur naar beneden waardoor er ijs op het water ontstaat. Naast vele plezieren heeft dit ook gevaren. Mensen kunnen door het ijs zakken en het is belangrijk om te leren hoe je je dan kan redden zo’n situatie. Op zaterdag 16 februari  organiseert Swimfun wakzwemmen.

Om te kunnen oefenen met een dergelijke situatie wordt dit nagebootst in het zwembad. Hier ervaar je hoe het is om door het ijs te zakken, onder het ijs door te zwemmen en hoe je uit een wak moet klimmen. Dit geeft de basis om jezelf te kunnen redden uit het ijs.

Daarnaast willen we de deelnemers laten ervaren hoe het is om te zwemmen met winterkleding aan, hierdoor schets je een realistischer beeld van hoe het voelt om te water te raken. Het wakzwemmen  is van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Duikers

Om de veiligheid te kunnen waarborgen zullen er onderwater duikers zijn. Zij zullen de zwemmers in de gaten houden. Belangrijk is dat er gelet wordt op mensen die misschien niet bij het volgende gat boven kunnen komen waardoor ze ondersteuning nodig hebben.

Prijzen

Het wakzwemmen is voor zowel volwassenen al kinderen met een zwemdiploma.

Voor deze cursus, bestaande uit zowel theorie, als praktijk, rekenen wij €5,-  per persoon.

Naam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Email adres:

Aantal personen:

Extra informatie:

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!