BellenLocatie | Menu menu button

Verhuur Swimfun

Heb je een groot feest in het verschiet? Een unieke locatie huren voor een jubileum, een personeelsfeest of een familiedag? Swimfun biedt de perfecte gelegenheid voor grote groepen die een hele dag willen genieten van een subtropisch zwembad. Het hele zwemparadijs, inclusief wildwaterbaan en de glijbanen zijn namelijk te huur. Op die manier heeft u het hele zwembad voor u alleen! In overleg met ons is bijna alles mogelijk.

Ook op het gebied van eten en drinken zijn er veel mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Wij doen er alles aan om er voor jou en jouw gasten een onvergetelijke dag van te maken.

Omdat er zoveel mogelijkheden en combinaties zijn is het prettig om één en ander persoonlijk te bespreken. Zo kun je jouw wensen en behoeften goed kenbaar maken en kunnen wij op onze beurt zorgen voor een passend aanbod voor de verhuur van ons zwembad. Afhankelijk van jouw wensen, budget en aantal personen bieden we je graag een scherpe offerte aan.

Afspraak maken voor verhuur

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@swimfun.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken voor het huren van Swimfun.

Heb je nog vragen of wil je direct reserveren? Dat kan telefonisch via 0513-417648 of per e-mail op info@swimfun.nl.

 

Verhuur Swimfun

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!