BellenLocatie | Menu menu button

Vergaderlocatie Friesland

De vergaderlocatie is naast de sportfaciliteiten van Sportfun een tweede mogelijkheid op deze locatie waarvan gebruik kan worden gemaakt door (sport)verenigingen. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Friesland voor groepen tot ongeveer 20 personen? Je bent bij ons aan het juiste adres voor een vergaderlocatie in Friesland. Naast sportverenigingen is de vergaderruimte ook geschikt voor andere bijeenkomsten. Een aantal voorbeelden van vergaderingen die je bij ons kunt houden;

  • Bestuursvergadering
  • Algemene ledenvergadering (ALV)
  • Technisch overleg

Sportieve vergaderlocatie in Friesland

De vergaderlocatie van Sportfun is een bijzondere locatie omdat er veel verschillende activiteiten plaatsvinden. Naast alle sportfaciliteiten is er namelijk ook nog het aangrenzende zwembad. Door de combinatie van al deze activiteiten is deze locatie een goede optie voor een vergadering of andere bijeenkomst. Er is veel bedrijvigheid in de omgeving. Want je ziet bijvoorbeeld de kinderen die hun eerste zwemles volgen maar ook veel verschillende sporten zoals volleybal, voetbal en korfbal. Ben je dus op zoek naar een locatie waar jij geïnspireerd wordt door alle sportieve activiteiten in de omgeving? Dan is onze ruimte bij Sportfun zeker een optie.
Vergaderlocatie Friesland

Joure en omgeving

Deze vergaderlocatie in het mooie Joure (Friesland) heeft natuurlijk nog meer te bieden dan de ruimte zelf. Tijdens de pauze kun je genieten van een wandeling door Joure. De winkelstraat heeft leuke winkels en gezellige restaurantjes voor een lunch of diner. Joure ligt aan de A6 en A7; door deze centrale ligging is deze unieke vergaderlocatie ook nog eens gemakkelijk bereikbaar vanuit Heerenveen en Leeuwarden.

Vergaderlocatie Joure

Contact

Neem voor alle mogelijkheden rondom het huren van de vergaderlocatie in Friesland contact op met Sportfun in Joure. Dat kan per e-mail via info@swimfun.nl of telefonisch via 0513 – 417648.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!