BellenLocatie | Menu menu button

Verbouwing

Hoe is het geworden?

Swimfun is vanaf 7 juli weer normaal geopend.

JOURE – Aankomende zaterdag 7 juli zal het vernieuwde Swimfun haar deuren openen met een testweekend. De afgelopen zeven weken is er samen met de aannemer Cornel heel hard gewerkt om deze week open te kunnen. Op enkele kleedhokjes na is de gehele renovatie afgerond. Daarom is er gekozen voor een zogenaamd testweekend en zo toch te kunnen zwemmen.  Het echte openingsfeest zal in samenwerking met de gemeente in september zijn. 

De afgelopen weken zijn de complete zwembadvloeren vervangen, interactieve delen aangebracht in de glijbaan, de luchtbehandeling aangepast en is het gehele zwembad voorzien van frisse kleuren. Hierbij zijn ook de kledingkluisjes en omkleedcabines vervangen. Gelukkig kunnen zwemliefhebbers vanaf zaterdag 10:00 uur weer  terecht in het subtropisch zwembad. Via Facebook en de website worden bezoekers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

https://www.facebook.com/zwembadjoure/videos/1975243685827254/

 

Laatste update, opening zaterdag 7 juli mogelijk in gevaar.

De brandweer bij Swimfun?!

https://www.facebook.com/zwembadjoure/videos/1969393899745566/

Gaan we de verbouwing redden?!

https://www.facebook.com/zwembadjoure/videos/1969046893113600/

Verbouwingsfilmpje 6

😎😎INTERACTIEVE GLIJBAAN BIJNA KLAAR, VERBOUWINGSFILMPJE 6😎😎

😎😎INTERACTIEVE GLIJBAAN BIJNA KLAAR, VERBOUWINGSFILMPJE 6😎😎Het gaat goed met de verbouwing! De gehele nieuwe vloer ligt er in en de schilders zijn ook al een heel eind. Daarnaast is de interactieve glijbaan ook bijna klaar! Kies een thema en glij door de glijbaan met de opdracht om zoveel mogelijk punten te halen! Welk muzieknummer vind jij het meeste bij het thema Party passen? 🎉 Reageer hieronder en TAG iemand met wie jij dit zeker wil proberen! 😎

Geplaatst door Swimfun op Woensdag 27 juni 2018

Verbouwingsfilmpje 5

https://www.facebook.com/zwembadjoure/videos/1947475445270745/

Verbouwingsfilmpje 4

https://www.facebook.com/zwembadjoure/videos/1937095262975430/

Verbouwingsfilmpje 3

💥VERBOUWINGSFILMPJE 3 HET SLOPEN IS BEGONNEN 💥

💥VERBOUWINGSFILMPJE 3 HET SLOPEN IS BEGONNEN 💥Momenteel wordt er druk gesloopt in Swimfun wat te zien is in het onderstaande filmpje. Volgende week gaan we onze wethouder mevrouw Schouwerwou interviewen. Heb je een vraag voor mevrouw Schouwerwou? Plaats deze hier onder en wij stellen hem volgende week aan haar! 🎤✅

Geplaatst door Swimfun op Donderdag 31 mei 2018

Verbouwingsfilmpje 2

VERBOUWINGSFILMPJE 2 SWIMFUN GESLOTEN met WIN actie!

💥VERBOUWINGSFILMPJE 2 "SWIMFUN GESLOTEN VOOR RENOVATIE TOT 7 JULI" met WIN actie!💥 Raad hoeveel kuub water er per uur afgevoerd wordt en win 2 vrijkaartjes voor de VIP opening! Reageer, deel en win!JOURE – Stichting De Stiennen Flier start op dinsdag 22 mei met de renovatie van het subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure. Door de werkzaamheden zal het zwembad circa zeven weken gesloten zijn voor het publiek. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen. De geplande opening is op 7 juli. Swimfun is met ongeveer 200.000 bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de wensen en behoeften van de gasten, is een upgrade noodzakelijk. Zo wordt onder andere de kleedruimte en de complete zwembadvloer vervangen, om weer te voldoen aan de huidige eisen.Daarnaast worden er diverse aan aanpassingen gedaan aan het luchtbehandelingssysteem, om deze optimaal te laten functioneren. Tevens worden er diverse onderdelen in het zwemparadijs vernieuwd om met de tijd mee te gaan Dit betekent onder andere dat er interactieve elementen worden toegevoegd aan een aantal attracties en aanpassingen worden gedaan aan het licht, geluid en de kleurstelling in het zwembad.

Geplaatst door Swimfun op Dinsdag 22 mei 2018

JOURE – Stichting De Stiennen Flier start op dinsdag 22 mei met de renovatie van het subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure. Door de werkzaamheden zal het zwembad circa zeven weken gesloten zijn voor het publiek. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen. De geplande opening is op 7 juli.

Swimfun is met ongeveer 200.000 bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de wensen en behoeften van de gasten, is een upgrade noodzakelijk. Zo wordt onder andere de kleedruimte en de complete zwembadvloer vervangen, om weer te voldoen aan de huidige eisen.

Daarnaast worden er diverse aan aanpassingen gedaan aan het luchtbehandelingssysteem, om deze optimaal te laten functioneren. Tevens worden er diverse onderdelen in het zwemparadijs vernieuwd om met de tijd mee te gaan Dit betekent onder andere dat er interactieve elementen worden toegevoegd aan een aantal attracties en aanpassingen worden gedaan aan het licht, geluid en de kleurstelling in het zwembad.

Verbouwingsfilmpje 1

Verbouwingsfilm 1 met WIN ACTIE

VERBOUWINGSFILMPJE 1 MET WINACTIESwimfun start op 22 mei met de renovatieronde fase 2 van het subtropisch zwemparadijs. Door de werkzaamheden zal het bad zeven weken gesloten zijn tot 7 juli. Sporthal SPORTfun blijft gewoon open tijdens de verbouwing. Gezien de omvang van de renovatie zal het bad na het Pinksterweekend circa 7 weken gesloten zijn. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen.

Geplaatst door Swimfun op Woensdag 18 april 2018

w

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!