BellenLocatie | Menu menu button

Verbouwing

Verbouwingsfilmpje 2

VERBOUWINGSFILMPJE 2 SWIMFUN GESLOTEN met WIN actie!

💥VERBOUWINGSFILMPJE 2 "SWIMFUN GESLOTEN VOOR RENOVATIE TOT 7 JULI" met WIN actie!💥 Raad hoeveel kuub water er per uur afgevoerd wordt en win 2 vrijkaartjes voor de VIP opening! Reageer, deel en win!JOURE – Stichting De Stiennen Flier start op dinsdag 22 mei met de renovatie van het subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure. Door de werkzaamheden zal het zwembad circa zeven weken gesloten zijn voor het publiek. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen. De geplande opening is op 7 juli. Swimfun is met ongeveer 200.000 bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de wensen en behoeften van de gasten, is een upgrade noodzakelijk. Zo wordt onder andere de kleedruimte en de complete zwembadvloer vervangen, om weer te voldoen aan de huidige eisen.Daarnaast worden er diverse aan aanpassingen gedaan aan het luchtbehandelingssysteem, om deze optimaal te laten functioneren. Tevens worden er diverse onderdelen in het zwemparadijs vernieuwd om met de tijd mee te gaan Dit betekent onder andere dat er interactieve elementen worden toegevoegd aan een aantal attracties en aanpassingen worden gedaan aan het licht, geluid en de kleurstelling in het zwembad.

Geplaatst door Swimfun op dinsdag 22 mei 2018

JOURE – Stichting De Stiennen Flier start op dinsdag 22 mei met de renovatie van het subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure. Door de werkzaamheden zal het zwembad circa zeven weken gesloten zijn voor het publiek. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen. De geplande opening is op 7 juli.

Swimfun is met ongeveer 200.000 bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de wensen en behoeften van de gasten, is een upgrade noodzakelijk. Zo wordt onder andere de kleedruimte en de complete zwembadvloer vervangen, om weer te voldoen aan de huidige eisen.

Daarnaast worden er diverse aan aanpassingen gedaan aan het luchtbehandelingssysteem, om deze optimaal te laten functioneren. Tevens worden er diverse onderdelen in het zwemparadijs vernieuwd om met de tijd mee te gaan Dit betekent onder andere dat er interactieve elementen worden toegevoegd aan een aantal attracties en aanpassingen worden gedaan aan het licht, geluid en de kleurstelling in het zwembad.

Verbouwingsfilmpje 1

Verbouwingsfilm 1 met WIN ACTIE

VERBOUWINGSFILMPJE 1 MET WINACTIESwimfun start op 22 mei met de renovatieronde fase 2 van het subtropisch zwemparadijs. Door de werkzaamheden zal het bad zeven weken gesloten zijn tot 7 juli. Sporthal SPORTfun blijft gewoon open tijdens de verbouwing. Gezien de omvang van de renovatie zal het bad na het Pinksterweekend circa 7 weken gesloten zijn. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen.

Geplaatst door Swimfun op woensdag 18 april 2018

Swimfun start op 22 mei met de renovatieronde fase 2  van het subtropisch zwemparadijs. Door de werkzaamheden zal het bad  zeven weken gesloten zijn tot 7 juli. Sporthal SPORTfun blijft gewoon open tijdens de verbouwing. Gezien de omvang van de renovatie zal het bad na het Pinksterweekend circa 7 weken gesloten zijn. Na afloop van de verbouwing zal er een feestelijke heropening plaatsvinden met leuke activiteiten en aanbiedingen. 

Swimfun, onderdeel van Swim&Sportfun, is met ongeveer 200.000 bezoekers per jaar, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de wensen en behoeften van de gasten, is een upgrading noodzakelijk. De kleedruimtes zijn tijdens de vernieuwbouw in 2014 niet meegenomen maar zijn wel verouderd en voldoen niet meer aan de huidige eisen.

Naast het vervangen van de kleedruimten worden ook de oude vloeren in het bad vervangen omdat deze niet meer voldoen niet meer aan de huidige eisen ten aanzien van stroefheid en hygiëne. Tot slot zullen er aanpassingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat het  vernieuwde zwemparadijs in alle opzichten uitdagend is voor alle doelgroepen. Dit betekent onder andere dat er interactieve elementen worden toegevoegd aan een aantal attracties en er aanpassingen worden gedaan aan het licht en geluid in het bad.

Bouwbedrijf Cornel uit Joure is hoofdaannemer van de werkzaamheden en werkt samen met diverse onderaannemers uit Joure en directe omgeving. De verbouwing gaat in zeer nauwe samenwerking met gemeente De Fryske Marren die eigenaar is van het complex.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!