BellenLocatie | Menu menu button

Tubeslide

De Tubeslide, één van de drie glijbanen van Swimfun, is zeker de moeite waard eens uit te proberen. Deze 35 meter lange glijbaan met scherpe bochten zorgt voor een spannend avontuur in het donker! Onder een schitterende sterrenhemel roetsj je naar beneden. En als je beneden bent, dan hebben we ook de Magic Oval nog waar je vanaf kunt.

Tubeslide

De Tube Slide is niet zomaar een glijbaan. Deze super snelle glijbaan is namelijk 35 meter lang. Het bijzondere van deze glijbaan is dat je een heel stuk door het donker gaat. De scherpe bochten zorgen ervoor dat je binnen no-time weer beneden bent. Waarschuwing: een ritje door de Tube Slide is zeker voor herhaling vatbaar!

Tubeslide
Waterglijbaan

Glijbaan met aansluitend een stroomversnelling

Wie denkt dat het avontuurlijke ritje door de Tube Slide eindigt in het water heeft het mis. Zodra je weer beneden bent wordt je opgevangen door de avontuurlijke stroomversnelling voor nog meer waterpret.

 

Glijbaan met aansluitend een stroomversnelling
Stroomversnelling
Ook de Tubeslide eens uitproberen? Plan je route naar Swimfun hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!