BellenLocatie | Menu menu button

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen bij Swimfun!

Kom snel recreatief zwemmen bij Swimfun, een dag heerlijk genieten van dit subtropische zwemparadijs in Joure. Voor jong en oud is er van alles te bleven in Swimfun.

Wildwaterbaan

De attractie in Swimfun is de sensationele wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte  begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Onderweg kun je even uitrusten op één van de bruisbanken voordat je verder gaat met het spectaculaire wateravontuur. Durf jij?

Glijbanen

Voor jong en oud vertier in Swimfun.
Ga je van de Magic Oval, een glijbaan van 55 meter lang waar je met of zonder band vanaf mag. Samen of alleen: het is een avontuur voor iedereen.
Of kies je voor de Tube Slide: een glijbaan van 35 meter met een prachtige sterrenhemel.
Welke kies jij?

Golfslagbad

Ook de golven zijn natuurlijk een sensatie voor iedereen.
Verder is er een super snelle widwaterkreek een koudwaterput en zijn er heerlijke bubbels in de whirlpool.

Zin om te recreëren bij Swimfun? Bekijk de openingstijden

Waterpret voor de allerkleinsten

Het peuterbad van Swimfun is dé attractie voor de jongste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water met glijbaantje en fontein. Het peuterbad is afgescheiden van het zwemparadijs. Rondom het peuterbad staan ook tal van kinderboxen en tafelstoelen.

Genoeg actie gehad?

Ga relaxen in een van de heerlijke kruidenbaden of Turkse stoomcabines. Of in alle rust eens even goed bijkomen in de infrarood sauna. Het subtropisch zwemparadijs kent vele zit plekken om te luieren, te lezen, of te genieten van de spelende kinderen onder het genot van een kop koffie of iets lekkers wat te verkrijgen is onze horeca. Op en top ontspannen terwijl de kinderen zich geen moment vervelen.

Lekker buiten zwemmen of zonnen op de ligweide?

Buiten zwemmen kan het hele jaar. Het buitenbad (150 m2) is het begin van het spectaculaire avontuur van de wildwaterbaan. Maar ook een verfrissende duik nemen of lekker een baantje zwemmen kan. Tijdens mooie dagen kunt u heerlijk in de zon zitten op ons zonneterras of een plekje zoeken op onze grote ligweide. Maak er een spetterende dag van…

Nog geen zwemdiploma?

Komt u zwemmen met een kind dat nog geen diploma heeft? Dan vragen wij u om gebruik te maken van de zogenaamde zwemvleugels. Bij onze kassa kunt u deze zwemvleugels huren of kopen voor slechts €3,00. Een klein bedrag voor grote veiligheid, wat voor alles gaat. Als u de zwemvleugels huurt krijgt u bij inlevering €1,50 terug.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!