BellenLocatie | Menu menu button

Sportief en gezond aquasporten

Aquasporten is een moderne manier om fit te blijven. Door te bewegen in het zwembad blijven de spieren soepel en verbeter je de conditie en lichaamsgewicht. Bovendien is het erg prettig om samen met anderen te werken aan een gezamenlijk doel. Op die manier verandert het van een “verplichting” naar een gezellig uurtje aquasporten met gelijkgestemden of leeftijdsgenoten.

Blijf sportief en gezond en meld je eens aan voor een vrijblijvende introductieles. Je hebt daarbij de keuze uit aquajogging of aquagym. Daarnaast is het 25-meterbad op gezette tijden geopend om rustig baantjes te trekken voor als je zonder begeleiding toch aan je beweging wilt komen.

aquasporten

Aquajogging

Met behulp van een zogenaamde wetbelt om het middel worden diverse oefeningen gedaan. Je kunt alle oefeningen vanuit een staande positie doen op jouw eigen tempo en niveau. Bij deze oefeningen draait het vooral om lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatievermogen. Aquajogging is daarmee een ideale activiteit voor het verbeteren van je conditie en/of figuur.

Aquagym

Om deel te nemen aan aquagym hoef je niet per se te kunnen zwemmen. Deze vorm van aquaporten is met name geschikt voor senioren. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en muziek. Iedereen is vrij om op eigen tempo mee te bewegen. Een heerlijk ontspannen uurtje waarin je toch in beweging bent.

Baantjes trekken

Voor degenen die het prettig vinden om zelf banen te zwemmen, is het wedstrijdbad op speciale tijden geopend; vroeg in de ochtend en laat in de avond. Banen zwemmen is een gezonde manier voor iedereen die de conditie op peil wil houden. Bovendien houd je zelf de regie in handen, omdat je geen onderdeel uitmaakt van een vaste groep.

Doe mee aan de aquasport van jouw keuze en meld je aan voor een introductieles!

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!