BellenLocatie | Menu menu button

Sporthal huren

Sporthal Sportfun huren

Een sporthal huren is een zeer geschikte optie om een klein- of grootschalig sportevenement mogelijk te maken. Wanneer je sporthal Sportfun huurt, staan we je graag bij als het gaat om de organisatie van een officiële wedstrijd, toernooi, sportdag, sportgala en andere (sport)evenementen. De sporthal van Sportfun is te huur voor verengingen, particulieren en commerciële partijen.

De sporthal is onder te verdelen in 3 delen en kan per deel, twee delen of in zijn geheel gehuurd worden. De hal heeft belijning voor diverse sporten, waaronder volleybal, voetbal en badminton. Daarnaast zijn er voldoende kleedkamers, een tribune en elektronisch scorebord.

Interesse?

Ben je als vereniging, club of sportbond geïnteresseerd in het huren van onze sporthal? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Bel tijdens kantooruren naar 0513 – 417648 of vul onderstaand contactformulier in.

Ik ontvang graag meer informatie over het huren van Sportfun.

Naam:

Telefoonnummer:

Email adres:

Bericht:

 

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!