BellenLocatie | Menu menu button

Sporthal Huren

Een sporthal huren is een zeer geschikte optie om een klein- of grootschalig sportevenement mogelijk te maken voor jouw bedrijf of organisatie. De sporthal van Sportfun is te huur voor verenigingen, particulieren en commerciële partijen uit Friesland, bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten of Heerenveen. Wanneer je de sporthal van Sportfun huurt, staan we je graag bij als het gaat om de organisatie van een;

  • Officiële wedstrijd
  • Toernooi
  • Sportdag
  • Sportgala
  • Andere (sport)evenementen.

Sporthal Sportfun Joure

De sporthal van Sportfun in Joure is onder te verdelen in 3 delen en kan per deel, per twee delen of in zijn geheel gehuurd worden. De hal heeft gekleurde belijning voor diverse sporten, waaronder volleybal, voetbal en badminton. Door het gebruik van verschillende kleuren is het duidelijk welke lijnen voor welke sport gelden. Daarnaast zijn er voldoende kleedkamers – voorzien van douches -, een tribune voor de toeschouwers en een elektronisch scorebord, zodat iedereen altijd kan zien wat de tussenstand is.

Sportfun Sporthal huren

Sporthal huren en meer

Naast de ruime sporthal op deze locatie, is er ook ruimte om te vergaderen. Ben je op zoek naar een centrale locatie om in Friesland te vergaderen? Neem deze locatie dan zeker mee in de overwegingen. Bekijk hier meer informatie over de vergaderlocatie van Sportfun.

Interesse in het huren van een sporthal?

Ben je als vereniging, club of sportbond geïnteresseerd in het huren van onze sporthal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beschikbaarheid voor de huur van de sportzaal. Bel tijdens kantooruren naar 0513 – 417648 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Locatie van de sporthal in Joure

Sporthal huren Friesland

Ik ontvang graag meer informatie over het huren van Sportfun.

Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Bericht:

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!