BellenLocatie | Menu menu button

Groepsuitjes & Schoolreisjes

Schoolreisje of groep vanaf 25 personen?

Swimfun is uitermate geschikt voor een groepsbezoek. Wij bieden daarom ook jouw groep, school of klas graag een aantrekkelijk arrangement op maat!

Ook als je op zoek bent naar een last-minute schoolreisje? Even een uitwijklocatie bij slecht weer? Wij kunnen hierin iets voor jou betekenen. Niets is namelijk zo vervelend om een hele groep teleur te stellen. Daarom doen wij ons uiterste best om er dan toch een fantastisch schoolreisje of groepsuitje van te maken.

Plezier verzekerd in Swimfun!

Beleef samen met vriendjes of vriendinnetjes, klasgenoten, teamgenoten of familie een onvergetelijke dag in Swimfun. Voor jong en oud is er van alles te beleven!  Dus wat de gelegenheid ook is, Swimfun is dé locatie voor een dag vol plezier!

Maatwerk

Groepsbezoeken zoals een schoolreisje zijn soms ook maatwerk. Bij onduidelijkheden, zeer grote groepen of juist een klein groepje, voor vragen kun je ons een e-mail te sturen op info@swimfun.nl. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen en reserveren

Heb je andere vragen of wil je reserveren, dan kan dat telefonisch via 0513 – 417648 of per e-mail op info@swimfun.nl.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!