BellenLocatie | Menu menu button

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen in zwemparadijs Swimfun!

Kom recreatief zwemmen in zwemparadijs Swimfun in Joure. Een dag heerlijk genieten van dit subtropische zwembad. Voor jong en oud is er van alles te bleven in dit fantastische bad. Zo hebben we een wilde wildwaterbaan, glibberige glijbanen en een goed golvend golfslagbad. Verder zijn er een supersnelle waterkreek, een verkoelende koudwaterput en heerlijke bubbels in de whirlpool.

Wildwaterbaan

Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Onderweg kun je even uitrusten op één van de bruisbanken voordat je verder gaat met het spectaculaire wateravontuur. Durf jij?

Oefenuurtje zwemmen

Glijbanen

We beschikken over twee gave glijbanen. Zoef jij van de Magic Oval, een glijbaan van maar liefst 55 meter lang waar je – samen of alleen – met of zonder band vanaf mag? Of kies je voor de Tube Slide? Deze glijbaan met een lengte van 35 meter, voert je mee onder een prachtige sterrenhemel. Welke je ook kiest, de glijbanen zijn een avontuur voor iedereen.

Golfslagbad

De derde waanzinnige attractie is het golfslagbad. Door de hoge golven voelt het net alsof je in de oceaan aan het zwemmen bent. Het is een leuke beleving om dit gewoon in een zwemparadijs te kunnen meemaken. Geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Zin om te recreëren bij Swimfun? Bekijk de openingstijden

Waterpret voor de allerkleinsten

Het peuterbad van ons zwemparadijs is dé attractie voor de jongste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water met een glijbaantje en de fontein. Het peuterbad is afgescheiden van het zwemparadijs. Rondom het peuterbad staan tal van kinderboxen en tafelstoelen om even uit te rusten.

Genoeg actie gehad?

Dan is het tijd om te ontspannen in een van de heerlijke kruidenbaden of Turkse stoomcabines. Of in alle rust eens even goed bijkomen in de infraroodsauna. Het subtropisch zwemparadijs kent vele zit plekken om te luieren, te lezen, of te genieten van de spelende kinderen. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of een andere lekkernij die verkrijgbaar is in onze horecagelegenheid. Op en top ontspannen terwijl de kinderen zich geen moment vervelen.

Buiten zwemmen of zonnen op de ligweide?

Buiten zwemmen kan het hele jaar. Het buitenbad van 150 m2 is het startpunt van het spectaculaire avontuur van de wildwaterbaan. Maar ook een verfrissende duik nemen of lekker een baantje zwemmen kan. Tijdens mooie dagen kan je heerlijk van de zon genieten op ons zonneterras of een plekje zoeken op onze grote ligweide om bij te kleuren. Met al deze voorzieningen in en rondom ons zwemparadijs, maak je er een spetterende en ontspannen dag van.

Nog geen zwemdiploma?

Kom je zwemmen met een kind dat nog geen zwemdiploma heeft? Dan vragen wij je om gebruik te maken van de zogenaamde zwemvleugels. Bij onze kassa kan je deze zwemvleugels huren of kopen voor slechts € 3,00. Een klein bedrag voor grote veiligheid, die natuurlijk voor alles gaat. Wanneer je de zwemvleugels huurt, krijg je bij inlevering € 1,50 terug.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!