BellenLocatie | Menu menu button

Peuterbad

Waterpret voor de allerkleinsten in het peuterbad

Het baby & peuterbad van Swimfun is dé attractie voor de jongste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water.  Met de glijbaan en het fonteintje hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven in het zwemparadijs van Swimfun.

Maak er een spetterende dag van… Speciaal voor de allerkleinsten zijn er in Swimfun: aankleedkussens, kinderboxen en tafelstoelen. Verder zijn in Swimfun te koop: zwembandjes en of baby drijfbanden en zwemluiers.

Veiligheid in het peuterbad

Omdat veiligheid ook bij ons voor alles gaat, stellen we het dragen van zwembandjes verplicht voor uw kinderen wanneer zij al wel kunnen lopen maar nog geen diploma hebben.

Als uw kind nog niet kan lopen mogen ze zonder bandjes het water in, maar we raden u wel aan om uw kind(eren) alvast te laten wennen aan het dragen van zwembandjes. Bij onze kassa kunt u deze zwemvleugels huren of kopen voor slechts € 3,00. Een klein bedrag voor grote veiligheid, wat voor alles gaat. Als u de zwemvleugels huurt krijgt u bij inlevering €1,50 terug.

Lijkt het je leuk om met je baby te leren zwemmen, of gewoon een aantal fijne dagen in het zwembad te beleven?

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!