BellenLocatie | Menu menu button

Peuterbad

Waterpret voor de allerkleinsten in het peuterbad

Het peuterbad van Swimfun is dé attractie voor de jongste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water. Met de glijbaan en het fonteintje hebben de jonge kindjes de tijd van hun leven in het zwemparadijs van Swimfun. Maak er samen met je (klein)kind een spetterende dag van.

Faciliteiten peuterbad

Speciaal voor de allerkleinsten zijn er in Swimfun aankleedkussens, kinderboxen en tafelstoelen. Verder zijn er zwembandjes, baby-drijfbanden en zwemluiers te koop.

Veiligheid in het peuterbad

Omdat veiligheid ook bij ons voor alles gaat, stellen we het dragen van zwembandjes verplicht in het peuterbad. Dit geldt voor de kinderen die al wel zelfstandig kunnen lopen, maar nog geen zwemdiploma hebben. Als je kindje nog niet kan lopen mogen ze zonder bandjes het water in. We raden je dan wel aan om kind(eren) alvast te laten wennen aan het dragen van zwembandjes.

Bij onze kassa kun je deze zwemvleugels huren of kopen voor slechts € 3,00. Een klein bedrag voor grote veiligheid, dat voor alles gaat. Wanneer je de zwemvleugels huurt, krijg je bij inlevering € 1,50 terug. De entree voor kinderen tot 1 jaar oud bedraagt slechts € 2,00.

Lijkt het je leuk om met je baby te leren zwemmen, of gewoon een aantal fijne dagen in het zwembad te beleven? Kijk dan ook eens naar het babyzwemmen & peuterzwemmen. Een leuke beleving voor zowel ouder als kind.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!