BellenLocatie | Menu menu button

Oefenuurtje

Elke zaterdag tussen 10:00 en 11:00 kun je tijdens het oefenuurtje samen met je kind extra oefenen voor het gewenste diploma. Zwemt jouw kleintje al zonder EasySwim voor het A-diploma, maar wil je graag samen even extra oefenen om door het ‘gat’ te zwemmen? Dat kan! Het bekende ‘zeil’ is tijdens dit uurtje beschikbaar om te gebruiken. Natuurlijk kun je het oefenuurtje ook benutten met jouw kind dat al voor diploma B of C gaat.

Na het oefenuurtje

Na afloop van het oefenuurtje is het natuurlijk mogelijk om samen nog te genieten van alle mogelijkheden die het zwemparadijs te bieden heeft. Samen door de wildwaterbaan, van één van de glijbanen of op en neer in het golfslagbad. Denk wel aan de zwemvleugels voor jouw kindje, want veiligheid gaat natuurlijk voor alles.

Tarieven oefenuurtje

Voor kinderen met een zwemlespas is het oefenuurtje helemaal gratis. Als ouder/begeleider betaal je de entree prijs. Daarmee heb je ook toegang tot het zwembad na het oefenuurtje.

Tarief oefenuurtje

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!