BellenLocatie | Menu menu button

Zwem ABC

Heb jij je zwem ABC al? Bij Swimfun Joure heb je de kans om – op een leuke manier, in een gezellige omgeving – je zwemdiploma A, B, en C te halen.

Geef je op voor zwemles in Swimfun.

Geen grotere pret dan waterpret. Wat is immers leuker dan in het water te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Maar in een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op vroege leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. Hieronder vindt u alle informatie over de zwemlessen in Swimfun.

EasySwim

De zwemlessen in Swimfun worden gegven volgens de Easyswim-methode. EasySwim is een zwempakje waarmee jonge kinderen rond de nek, borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd. Zwemlessen met de EasySwim stellen uw kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met dieper water. De zwemlessen in Swimfun worden gegeven in diep water.

Lestijden zwem ABC

Eén keer per week 60 minuten zwemles volgens EasySwim methode. Hieronder ziet u de tijden waarop zwemles wordt gegeven.

Maandag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Dinsdag 15.00 – 17.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Donderdag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C
Vrijdag 15.00 – 16.00 uur A, B en C
16.00 – 17.00 uur A, B en C

Tarieven

*Inclusief: inschrijfgeld, EasySwim-pro pakje en diplomakosten

Inschrijven € 49,00*
Zwemles A € 9,60 per les
Zwemles B € 9,60 per les
Zwemles C € 9,60 per les

Kleine groepjes

Om uw kind de nodige persoonlijke aandacht te kunnen geven worden er bij de start van het Zwem ABC maximaal 9 kinderen per groep aangenomen.

Gratis zwemmen

Zodra uw kind op zwemles zit in Swimfun ontvangt u een Swimfun zwemlespas. Kinderen met deze zwemlespas mogen zo vaak als ze willen GRATIS komen zwemmen. Ze mogen op vertoon van hun pas GRATIS naar binnen onder begeleiding van een (betalende) volwassene. Handig om lekker samen alvast te oefenen! Kinderen voor het zwemdiploma B en zwemdiploma C ontvangen op vertoon van de zwemles pas korting op de entree van Swimfun.

Kijklessen

Een aantal keer per jaar is er een “kijkles” bij de zwemles. Dit betekent dat alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mogen komen kijken hoe goed uw kind al kan zwemmen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de zwemlessen bij de kassa van Swimfun of via dit inschrijfformulier. Na het inschrijven wordt uw kind op de wachtlijst gezet voor de zwemlessen. Houd er rekening mee dat de wachttijden per dag kunnen verschillen. inschrijven zwem abc Wilt u meer informatie over zwemles of heeft u vragen over de inschrijving? Neem dan contact op met het zwembad.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!