BellenLocatie | Menu menu button

Zwemles voor volwassenen

U bent nooit te oud om te leren zwemmen!!!

Wilt u al jaren leren zwemmen maar schuift u het steeds voor u uit? Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen!
In de Swimfun geven wij zwemlessen aan volwassenen. Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd of mensen die bang zijn om te zwemmen. U bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. En daar kunnen wij samen wat aan doen!
Onder begeleiding van geduldige instructeurs leert u de beginselen van het zwemmen. Daarbij laten wij u eerst vertrouwd raken met het water en zult u merken dat uw lichaam prima in het water kan drijven. Daarna proberen we rustig aan een schoolslag of enkelvoudige rugslag. Op uw eigen tempo. En wie weet krijgt u wel zo de slag te pakken, dat u na enige tijd op wilt gaan voor een diploma.

Wanneer

Woensdag  9.00 – 10.00 uur

Tarieven zwemles voor volwassenen

Inschrijfgeld       € 10,-
Zwemles ABC 60 minuten       € 9,60

Korting op entree Swimfun

Als u op zwemles zit in Swimfun krijgt u op vertoon van uw zwemlespas korting op de entree van Swimfun.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de zwemlessen bij de kassa van Swimfun of via dit inschrijfformulier. Als uw inschrijving binnen is nemen wij contact met u op. Houd u er wel rekening mee dat er een wachttijd zal zijn.

 

 Voor meer informatie over de zwemlessen voor volwassenen  kunt u contact opnemen met het zwembad.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!