BellenLocatie | Menu menu button

Babyzwemmen & Peuterzwemmen

Het babyzwemmen en peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder(s) en kind. Tijdens de lessen raakt je kind vertrouwd met het water. Naast de eerste beginselen van het “leren zwemmen” wordt zelfs aandacht geschonken aan hoe te overleven in het water. Het baby & peuterzwemmen is een uitstekende voorbereiding op de zwemdiploma’s A, B en C.

Het gebeurt allemaal samen met papa, mama, opa of oma. Het in het water zijn, is al een hele belevenis. Er vrij mee om kunnen gaan, is een volgende stap. Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water horen erbij. En dan drijven op borst en rug, draaien en buitelen. Springen/vallen van de kant in het water en klauteren vanuit het water op de kant of op een vlot. Dit is baby & peuter zwemmen. Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Natuurlijk wordt er ook gezongen. Babyzwemmen is de basis van het leren zwemmen. Elke week fijn naar het zwembad. Goed oefenen, om een diploma te halen.

babyzwemmen

De babyzwemlessen worden elke week op maandag-, woensdag- en donderdagochtend georganiseerd. Omdat het zwemmen intensief kan zijn voor uw baby duren de lessen altijd een half uurtje. Na het zwemmen kunnen jullie warm douchen. Voor de exacte tijden en leeftijden bekijkt u hiernaast het schema.

Tarief peuter- & babyzwemmen

Baby & peuterzwempas                  € 49,00

*De 10 badenkaart is 6 maanden geldig en is geldig voor ouder en kind.

Wanneer kunnen jullie komen babyzwemmen?

U kunt baby & peuter zwemmen op onderstaande dagen en tijden.

 

Maandag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Woensdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar
Donderdag 09.00 – 09.30 uur 6 maanden tot 2 jaar (NIEUWE GROEP)
09.30 – 10.00 uur 2 tot 4 jaar (NIEUWE GROEP)

Gratis introductiezwemles

Lijkt het u leuk om een les baby & peuter zwemmen mee te doen samen met uw kleine? Dat kan! Deze introductieles is GRATIS. U kunt zich direct aanmelden voor de introductiezwemles. We zien u graag bij Swimfun!

Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!