BellenLocatie | Menu menu button

Zwemles bij Swimfun, leren zwemmen voor jong en oud

Zwemles krijgen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in een van de vele zwembaden of recreatieplassen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kunnen zowel jong als oud leren zwemmen. Samen met je (klein) kind gaan “leren” zwemmen, kinderen die het ABC diploma halen of wilt u als volwassene  nog leren zwemmen het kan allemaal in Swimfun. Kijk naar de diverse mogelijkheden.

Babyzwemmen & Peuterzwemmen

Het babyzwemmen en peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder(s) en kind. Tijdens de lessen raakt je kind vertrouwd met het water. Naast de eerste beginselen van het “leren zwemmen” wordt zelfs aandacht geschonken aan hoe te overleven in het water. Het baby & peuterzwemmen is een uitstekende voorbereiding op de zwemdiploma’s A, B en C. Het gebeurt allemaal samen met papa, mama, opa of oma. Het in het water zijn, is al een hele belevenis.

Bekijk de tarieven, tijden, of meer informatie

Zwemles ABC

In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op vroege leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. De zwemlessen in Swimfun worden gegeven volgens de Easyswim-methode. Als kleine aanmoediging ontvangt uw kind zodra het op zwemles zit in Swimfun een ‘Swimfun zwemlespas’. Kinderen met deze zwemlespas mogen zo vaak als ze willen GRATIS komen zwemmen.

Bekijk het inschrijven, de tarieven, of meer informatie.

Leren zwemmen voor volwassenen

Wilt u al jaren leren zwemmen maar schuift u het steeds voor u uit? Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen? Bij Swimfun geven wij ook zwemlessen aan volwassenen. Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd of mensen die bang zijn om te zwemmen. U bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. En daar kunnen wij samen wat aan doen. U bent nooit te oud om te leren zwemmen!

Bekijk de tijden, tarieven, of meer informatie.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!