Kinderfeestjes

Wil jij jouw verjaardag vieren en ben je daarom op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje in Friesland? Kom je verjaardag vieren bij Swim&Sportfun. Voor een onvergetelijke dag vol plezier en een echt verjaardagsgevoel kun je bij ons terecht.

Het leukste kinderfeestje in Friesland

Een kinderfeestje bij ons is veel leuker dan thuis. Jouw vriendjes en vriendinnetjes vinden het namelijk geweldig om van de wildwaterbaan te glijden of zwemmen in het subtropische zwembad. Kom lekker smullen met patat, softijs en ranja. Samen met jouw vrienden en of vriendinnen beleef jij een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Kinderfeestje

Bij ons kun je niet alleen zwemmen, wij hebben ook een grote wildwaterbaan waar je op vijf meter hoogte start en langs allerlei watervallen en door verschillende grotten gaat. Dat is spannend! Na al dat avontuur is het tijd voor sensatie in de interactieve  glijbaan, de stroomversnelling of het golfslagbad. Heb jij de glijbaan van meer dan 50 meter lang al eens geprobeerd? Die is echt cool. Na al deze sensatie en spanning wil jij het natuurlijk iets rustiger aan doen. Dat kan bij de waterpaddestoel of in de whirlpool. Wanneer je bent bijgekomen, ga je gewoon nog een keer van de glijbaan of nog een keer door de wildwaterbaan. Jouw verjaardagsfeestje in Friesland bij Swimfun is een feest vol waterpret en lekkernijen tussendoor. Reserveer hier je kinderfeestje!

Het arrangement is altijd inclusief:
Entree Swimfun
Feestmenu: patat met saus, snack (frikandel, kroket of 4 kipnuggets) en 1x limonade
Soft ijsje
Cadeau voor de jarige
Voor de begeleiders een kopje koffie/thee

Minimaal aantal deelnemers: 5 + 1 begeleider. Let op: ook voor begeleiders dien je een kaartje te kopen.

Tarieven kinderfeestjes

Maandag t/m donderdag €12,95 pp
Vrijdag en zaterdag €14,95 pp

Wil je als volwassene geen arrangement? Dan kun je een los kaartje bijboeken.

kinderfeestje
Januari deals
Menu
Tickets
X