BellenLocatie | Menu menu button

Golfslagbad

Een dagje recreatief zwemmen was nog nooit zo leuk. In het golfslagbad van Swimfun kun je een hele dag vertoeven zonder je ook maar een moment te hoeven vervelen. Golven, stroming, of toch liever bubbels? Je vindt het hier allemaal!

Golfslagbad voor recreatie zwemmen

Het golfslagbad van Swimfun is het zwembad voor recreatieve zwemmers. In dit grote bad worden grote golven nagebootst zoals deze ook in de zee voorkomen. Dit is voor jong en oud een leuke beleving. Kun jij de golven aan?

 

Golfslagbad voor recreatie zwemmen
Golfslagbad

Meegesleurd worden in de stroomversnelling

Naast de golven bevat het golfslagbad ook een super snelle wildwaterkreek. Dit is een stroomversnelling in een watergeul. Deze lijkt erg op een kolkende rivier zoals je deze in de natuur tegenkomt. Laat je meesleuren door de stroomversnelling.  Je hoeft er niets voor te doen!

Meegesleurd worden in de stroomversnelling
Stroomversnelling

Uitrusten in de whirlpool

Ben je de golven en stroomversnelling even zat? Rust dan lekker uit in de whirlpool! Het recreatieve golfslag bad wordt afgemaakt met heerlijke bubbels in de whirlpool. Hier kom je even tot rust. 

Uitrusten in de whirlpool
Whirlpool
Ben jij al klaar voor spektakel? Plan je route naar Swimfun hier Swimfun - Plan je reis hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!