BellenLocatie | Menu menu button

Eten & Drinken

In het zwembad kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje, of lekker wegdromen in een goed boek. Het zwembad kent verschillende plaatsen met goed zicht op het water waar je even kunt zitten met een vers belegd broodje, een patatje of een verfrissend drankje uit de snackcorner. Voor een uitgebreider menu kun je terecht bij het naast het zwembad gelegen restaurant Snackfun.

Wanneer is Snackfun geopend?

Maandag 10.00 – 21.00 uur
Dinsdag 10.00 – 21.00 uur
Woensdag 10.00 – 21.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

Snackfun

Om het verblijf bij Swimfun nog aangenamer te maken beschikt Swimfun over een mooie horecagelegenheid genaamd Snackfun. Snackfun is het middelpunt van Swimfun en Sportfun. Het is zo gelegen dat de wedstrijden in de sporthal en de bedrijvigheid in het zwembad op de voet gevolgd kunnen worden. 

Snackfun
Horecagelegenheid

Menu Snackfun

Er is van alles te krijgen in Swimfun. Van patat en snacks tot belegde broodjes of warme broodjes uit de oven. Ook is er de gelegenheid om te borrelen met lekkere borrelhapjes en een biertje. Verder zijn er ijsjes, sundaes, frisdranken en warme dranken verkrijgbaar.

 

 

Menu Snackfun
Menu

Hapje en een drankje

Ben je in het zwembad en wil je wat gaan eten, maar wel in het zwembad blijven? Dan is er de snackcorner waar verschillende snacks beschikbaar zijn. Zo kun je hier belegde broodjes kopen en er zijn verschillende drankjes aanwezig. Ook voor ijsjes kun je er terecht. Heb je een allergie voor bepaald voedsel? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hapje en een drankje
Eten en drinken
Hapje en een drankje tijdens een dagje zwemmen? Plan je reis naar Swimfun hier! Swimfun - Plan je reis hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!