BellenLocatie | Menu menu button

EasySwim methode

EasySwim maakt leren zwemmen voor ieder kind leuker en makkelijker!

Bij Swimfun vinden we veiligheid en plezier zeer belangrijke voorwaarden voor een goede zwemles. Daarom worden de zwemlessen gegeven volgens de EasySwim-methode. Een methode waarmee landelijk al meer dan 100.000 kinderen hun zwemdiploma hebben gehaald. De EasySwim-methode maakt leren zwemmen voor ieder kind leuker en makkelijker!

De zwemlessen vinden vanaf les één plaats in dieper water met als hulpmiddel de zogenaamde EasySwim. De EasySwim is een zwempakje voor jonge kinderen waarin rond de borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd. Op die manier is het makkelijker om de techniek van het zwemmen onder de knie te krijgen.

Sneller een gevoel van zelfvertrouwen

Zwemlessen met de EasySwim stellen je kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met dieper water. De optimale bewegingsvrijheid bevordert het opdoen van allerlei onbewuste bewegingservaringen. Deze ervaringen dragen bij aan het leren stuwen en het ervaren van weerstand waardoor er een sneller en beter watergevoel ontstaat. Daarbij komt nog dat allerlei oefeningen ten aanzien van survival en onder water zwemmen sneller een gevoel van zelfvertrouwen en veiligheid geven.

Ideale ondersteuning met EasySwim

Daarnaast biedt de EasySwim kinderen de ideale ondersteuning bij het aanleren van de zwemslagen en is een geleidelijke afbouw qua drijfvermogen mogelijk om een soepele overgang te creëren tussen het zwemmen met en zonder pak.

Kortom genoeg voordelen om voor de EasySwim methode te gaan kiezen!

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Easyswim.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!