BellenLocatie | Menu menu button

Aquajogging

 

Bij aquajogging worden met behulp van een wetbelt om de middel verschillende oefeningen uitgevoerd vanuit een verticale positie. Dit alles kan en mag op jouw eigen snelheid en eigen niveau. Hierbij wordt aandacht besteed aan lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatievermogen. Kortom, een ideale activiteit voor mensen die hun conditie of figuur willen verbeteren.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei hulpmaterialen, zoals dumbells, flexibeams en nog veel meer. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking en de opzwepende muziek biedt een extra stimulans om net dat stapje extra te doen. Aquajogging wordt gegeven op verschillende tijden in de week. Er is altijd wel een tijdstip te vinden dat in je agenda past.

Wanneer?

Maandag 9.00 – 9.30 uur 9.30 – 10.00 uur
Dinsdag 9.30 – 10.00 uur
Donderdag 9.30 – 10.00 uur

 

Tarief aquajogging

Aquajoggingspas*          € 45,00

* De 10-badenkaart is 6 maanden geldig en is persoonsgebonden.

Gratis introductieles

Lijkt het je leuk om een les aquajogging te volgen? Dat kan. Je kan je aanmelden voor een introductieles. Deze les is voor iedereen toegankelijk, geheel vrijblijvend en natuurlijk kosteloos!

Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!