BellenLocatie | Menu menu button

Kinderfeestje

Wil jij jouw verjaardag vieren en ben je daarom op zoek naar een idee voor een leuk kinderfeestje? Bij Swimfun hebben we vier soorten themafeesten om van jouw verjaardagsfeestje het beste feestje van het jaar te maken. Kom jouw verjaardag vieren bij Swim&Sportfun. Klimmen, zwemmen en beachvolleyballen, bij ons in Joure kan het allemaal. Voor een onvergetelijke dag vol plezier en een echt verjaardagsgevoel.

Reser

Het leukste kinderfeestje in Friesland

Een kinderfeestje bij ons is veel leuker dan thuis. Jouw vriendjes en vriendinnetjes vinden het namelijk geweldig om van de wildwaterbaan te glijden of als een zeemeermin te zwemmen door het tropisch zwembad. Naast zwemmen kan er ook worden geklommen op de klimwand, wie is er het eerst boven? Ook een echt zeemeerminnenfeestje behoort tot de mogelijkheden. Volop pret met patat, softijs en onbeperkt ranja in combinatie met een luxe! Samen met jouw vrienden en of vriendinnen beleef jij een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Het leukste kinderfeestje in Friesland
Wanneer kom jij?

Zwemfeestje

Bij ons kun je niet alleen zwemmen, wij hebben ook een groot wildwateravontuur waar je op vijf meter hoogte start en langs allerlei watervallen en door verschillende grotten gaat. Dat is spannend! Na al dat avontuur is het tijd voor sensatie in de snelle glijbaan, de stroomversnelling of het golfslagbad. Heb jij de glijbaan van meer dan 50 meter lang al eens geprobeerd? Die is echt cool. Na al deze sensatie en spanning wil jij het natuurlijk iets rustiger aan doen. Dat kan bij de waterpaddenstoel of in de whirlpool. Wanneer je bent bijgekomen, ga je gewoon nog een keer van de glijbaan of nog een keer door de wildwaterbaan. Jouw verjaardagsfeestje in Friesland bij Swimfun is een feest vol waterpret en lekkernijen tussendoor. Reserveer hier je zwemfeestje!

Zwemfeestje
Gave glijbanen

Klimfeestje

Wat is er nu leuker dan jouw verjaardag vieren op onze klimwand! Onder begeleiding van onze instructeurs ga jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Dat wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Tevens kunnen wij leuke spelletjes doen, zoals klimmen met een blinddoek of een wedstrijd wie het eerst boven is. Het klimmen is vanaf minimaal zes deelnemers. Het klimfeest is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen, zoals klimgordel en zekeringsmateriaal, en onbeperkt limonade. De minimale leeftijd voor deelname is zeven jaar. Het feestje is te boeken als een Extra Luxe, Luxe en Basisfeestje. Reserveer hier je klimfeestje!

Klimfeestje
Lekker spelen

Zeemeerminnenfeestje

Als een echte zeemeermin zwemmen tussen de palmbomen in een subtropisch zwembad? Onder begeleiding van een instructeur nemen wij jou een uur mee in dit onderwateravontuur. Je leert echt zwemmen als een zeemeermin, wij verfijnen jouw techniek en het is natuurlijk gewoon superleuk om te doen! Het zeemeerminnenfeest is voor kinderen van alle leeftijden, minimaal zes deelnemers die in het bezit zijn van het A&B diploma. Voor alle deelnemers is er een zeemeerminnenstaart beschikbaar. Na afloop van het zeemeerminnenzwemmen mogen alle deelnemers vrijzwemmen en is er natuurlijk de mogelijkheid om bij het Luxe of Extra Luxe kinderfeestje om een patatje te eten. Reserveer hier je Zeemeerminnenfeestje

Zeemeerminnenfeestje
Dag vol fun!

Beachfeestje

Sporten, spelen en ravotten in het zand. Vier je verjaardag op ons beachvolleybalveld. Anderhalf uur volleyballen met onbeperkt ranja drinken, dat wil jij toch ook. Na afloop is het gezellig patat eten tussen de schildpadden. Het feestje is mogelijk vanaf vijf personen en minimaal één begeleider boven de 18 jaar als spelleider. Het feestje is te boeken als een Extra Luxe, Luxe en Basisfeestje. Wat je ook kiest, je krijgt altijd onbeperkt ranja. Reserveer hier je beachfeestje!

Beachfeestje
Genieten

Arrangementen

Tarieven zijn per persoon
Zwemfeest Basis€8,50
Zeemeerminnenfeest Basis€11,50
Klimfeest Basis€12,50
Beachfeest Basis
€7,50
Meerprijs Luxe*€2,50
Meerprijs Extra Luxe**€4,00
Arrangementen
Inclusief patat

Basis incl. onbeperkt ranja en een lekkernij.
Luxe incl.* onbeperkt ranja, een lekkernij, patat met saus naar keuze en na afloop een ijsje.
Extra Luxe incl.** onbeperkt ranja, een lekkernij, patat met saus naar keuze, een snack (frikandel,  kroket of kipnuggets) en na afloop een ijsje.

Reser

Boek direct

Spelregels

  • – Reserveren is verplicht en kan via de website.
  • – Reserveren/wijzigen kan tot 48 uur voor de gewenste datum van het kinderfeestje.
  • – Na het reserveren ontvang je een bevestiging. Deze bevestiging dien je op de gewenste datum mee te nemen en te tonen bij de kassa.
  • – Het minimumaantal kinderen voor een zwem- en beachfeestje is vijf deelnemers. Voor een klim- en zeemerminnenfeest is dit zes.
  • – Bij een zwemfeest, zeemerminnenfeest & beachfeestje moet minimaal één betalende begeleider van 18 jaar of ouder mee. Deze zorgt voor de begeleiding en toezicht.
Spelregels
Swimfun

  • – Voor het zwem- en zeemeerminnenfeestje dienen alle kinderen in het bezit te zijn van minimaal het A-diploma.
  • – De volwassenen/begeleiders kunnen kiezen voor hetzelfde arrangement als de kinderen of één keer koffie, cappuccino of thee i.p.v. ranja.
  • – Bij de reservering kun je ook aangeven of er kinderen zijn met voedselallergieën, zoals bijv. glutenvrij. Voor deze kinderen bieden wij extra mogelijkheden.
  •  – Beachfeestje zijn alleen mogelijk tussen 1 april en 1 oktober.
Tubeslide

Op maat

Wil jij twee feestjes combineren of met een grotere groep komen om een jubileum te vieren of wil je een schoolreisje organiseren? Voor deze groepen bieden wij een speciaal arrangement op maat. Voor alle informatie en vragen kun je contact met ons opnemen via 0513 – 417648 of per e-mail op info@swim-sportfun.nl. Voor meer informatie over kinderfeestjes in Swimfun kun je contact opnemen met Swimfun.

Op maat
Combineren

Wanneer?

Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 21.00 uur
Woensdag 10.00 – 21.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur

* Er een maximaal aantal kinderfeestje mogelijk om te reserveren.

Wanneer?
HIer is het!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!