BellenLocatie | Menu menu button

Dagje uit in Friesland

Je wil even een leuk en goedkoop dagje uit in Friesland vandaag; even onthaasten en ontspannen, maar aan de andere kant toch lekker actief bezig zijn. Waar jij aan toe bent is een dagje bij subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Wij bieden alles wat je nodig hebt. Van een wildwateravontuur, stroomversnelling en golfslagbad voor de nodige waterpret, tot een warme sauna en comfortabele zonnebank om heerlijk te ontspannen.

Ook voor één van de leukste kinderuitjes in Friesland ben je bij Subtropisch Zwembad Swimfun in Joure aan het juiste adres. Ook kun je heerlijk ontspannen op een terrasje. Omdat Swimfun plezier voor iedereen biedt, is een dagje in ons zwemparadijs ook geschikt voor een uitstapje in Friesland met familie als familiedag.

Heerlijk dagje uit in Friesland; Subtropisch Zwembad Swimfun

Zeer geschikt als uitje in Friesland op een zondagmiddag of in de herfstvakantie en kerstvakantie. Je kan ook gewoon bij ons komen zwemmen als het slecht weer is, want dit dagje uit in Friesland is overdekt en dus lekker binnen. Denk bijvoorbeeld eens aan de bijna 60 meter lange glijbaan, maar ook aan het buitenbad, de stroomversnelling en het koudwaterbad.

Er is ook gelegenheid om even bij te komen van al het zwemgeweld in de whirlpool, de massagebank of één van onze andere wellness faciliteiten. Het wordt hoe dan ook een spetterend dagje uit voor iedereen. Kom genieten van de warmte met je vriendjes of je familie. Een compleet dagje weg in Friesland voor iedereen.

Dagje uit Friesland

Het gezelligste familie uitje in Friesland

Dankzij onze uiteenlopende attracties biedt Swimfun plezier voor de allerjongsten onder ons, maar ook ouders en ouderen worden weer even kind tijdens een dagje uit in ons subtropisch zwembad. Swimfun is het gezelligste familie uitje in Friesland. Je vindt bij ons tal van baden en attracties voor jong en ouder. Kinderen zullen zich dan ook de hele dag prima vermaken. Een paar voorbeelden van wat wij zoal te bieden hebben;

 • Glijbanen
 • Wellness
 • Stroomversnelling
 • Buitenbad
 • Koudwaterbad
 • Sauna
 • Kruidenbaden
 • Peuter/kleuterbad met glijbaan

Met een wildwaterbaan, een golfslagbad en twee fantastische glijbanen raak je niet uitgespeeld. De wildwaterbaan neemt je mee door de jungle, maar wees niet bang, je komt uiteindelijk weer veilig terug in het zwembad. Daar kun je weer genieten van het golfslagbad; de golven komen lekker hoog; ook de allerkleinsten vinden dit fantastisch. En dan natuurlijk de glijbanen; we presenteren met trots de Magic Oval, een waterglijbaan van 55 meter lang! Ook de tweede glijbaan is een belevenis; onder een prachtige sterrenhemel zoef je naar beneden.

Geen zwemdiploma?

Heeft jouw kind nog geen zwemdiploma? Dan adviseren we om gebruik te maken van de zogenaamde zwemvleugels. Bij onze kassa kun je deze zwemvleugels huren of kopen voor slechts € 3,00. Een klein bedrag voor grote veiligheid, dat voor alles gaat. Als je de zwemvleugels huurt krijg je bij inlevering € 1,50 terug.

Kinderuitjes friesland

Eten en drinken

Een dagje uit in Friesland is natuurlijk niet compleet zonder te genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant Snackfun. Van koffie en broodjes tot ijsjes, je geniet ervan op onze terrassen, zowel binnen als buiten. Haal een vers belegd broodje of een verfrissend drankje. Je kan ook terecht voor een wat uitgebreider menu.

Wellness faciliteiten

Als je even een pauze wilt van het zwemmen en het water bieden wij ook de faciliteiten waar je heerlijk tot rust komt. Zie je jezelf al zitten in de infraroodsauna, het Turkse stooombad of kruidenbad of heerlijk even met de ogen dicht onder de zonnebank? Het kan allemaal. Dus wanneer je even genoeg hebt van alle actie, hebben we een aantal heerlijke plekken om volledig tot rust te komen.

 • Infrarood sauna
 • Turkse kruidenbaden
 • Turkse stoombaden
 • Zonnebank

Voor een dagje uit in Friesland kom je naar Swimfun in Joure

Zwemparadijs Swimfun is zeven dagen in de week geopend. Bekijk onze openingstijden, de tarieven en de route naar ons subtropisch zwembad in Joure, Friesland. Wanneer zien we jou bij ons langskomen voor het allerleukste dagje uit in Friesland?

Bekijk hier de waar wij precies zijn gevestigd en bepaal gelijk jouw route naar Swimfun.

Dagje uit Friesland

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!