BellenLocatie | Menu menu button

Auto te water

Cursus Auto te water

Jaarlijks belanden er in Nederland zo’n 750 tot 800 auto’s in het water. Veel automobilisten weten niet hoe zij moeten handelen in zo’n situatie. Juist daarom is het belangrijk om te overwegen of een cursus goed is voor jou! De les bestaat uit theorie, waarbij de belangrijkste punten belicht worden en er duidelijke instructies worden gegeven hoe te handelen en praktijk, waarbij een situatie van een auto te water wordt nagebootst en de theorie wordt toegepast onder begeleiding van professionals. Aan de hand van verschillende oefeningen en een stappenplan leer je jezelf bewust en gecontroleerd te bevrijden gedurende de cursus.

Je hoeft niet bang te zijn dat het fout gaat; er zijn te allen tijde getrainde professionals aanwezig die je helpen. De ideale setting om goed te oefenen!

op zaterdagavond 23 maart vanaf 18:00 uur, nog enkele plaatsen vrij.

Voor de cursus wordt een bedrag van €60,- per persoon gerekend inclusief koffie.

De cursus bestaat uit een uur theorie en twee uur praktijk. Onder professionele begeleiding van reddingsbrigade Noptunus en lifeguards van Swimfun zal de cursus in goede banen worden geleid.

Een rijbewijs is niet nodig voor de cursus, vanaf 14 jaar.

Aanmelden kan hier:

Naam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Email adres:

Aantal personen:

Extra informatie:

Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!