BellenLocatie | Menu menu button

Attracties

Kom recreatief of sportief zwemmen in Swimfun te Joure. Voor jong én oud is er van alles te bleven in dit fantastische complex. Zo hebben we onder andere een spannende wildwaterbaan, glibberige glijbanen en een golfslagbad. Verder is er een supersnelle waterkreek, een verkoelende koud waterput en heerlijke bubbels in de whirlpool. Wil je meer weten over onze attracties? Kijk dan snel verder!

Wildwaterbaan met buitenbad

attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan Wild River. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Het buitenbad van 150 m2 is het startpunt van de spectaculaire afdaling van de wildwaterbaan. Daarnaast is het een prima plek om even een frisse neus te halen als je een tijdje in het subtropische deel hebt gezwommen. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Durf jij het aan? Het hele jaar door kun je bij ons buiten zwemmen.

Hele jaar open!

Magic Oval

De Magic Oval is een 55 meter lange glijbaan waar je als een echte waaghals vanaf kan roetsjen. Met, of zonder band maak jij de blits. Race jij je vrienden eruit?

Tube Slide

Kies tussen 4 verschillende thema’s via het touchscreen en geniet 33 meter lang van te gekke tunes en lichteffecten. Wil je een spel doen en de highscore van de dag verbreken? Raak dan zoveel mogelijk lichtgevende touchpads aan tijdens het glijden.

Om na je glijbaan rit je score en foto te delen op social media vul je je e-mailadres in op het touchscreen na de glijbaan.

Magic Oval

25 meterbad en golfslagbad

Wat is een zwemparadijs zonder een zinderend golfslagbad? Dein op de golven alsof je in de zee zwemt. Iedere 30 minuten gaat dat zoemer om je te laten weten dat de golven er weer aan komen! Het 25 meterbad is ook toegankelijk voor mensen die willen duiken, of graag een baantje trekken.

Koud waterput

Na je inspanningen kun je bij ons lekker komen afkoelen in de koude waterput.

Wildwaterkreek

Je kunt niet anders dan je laten meevoeren in onze stroomversnelling. In de supersnelle waterkreek draai je rondjes met je vrienden.

Let op de zoemer!

Peuterbad

Het peuterbad van ons zwemparadijs is dé attractie voor de allerkleinste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water met een waterspuitende speelbal en een glijbaantje. Het recreatiebad hebben wij zo aangelegd dat het een strand vorm heeft zodat de peuters hier makkelijk kunnen spelen. Rondom het peuterbad staan tal van kinderboxen en kinderstoelen om even uit te rusten.

Bubbelbad

Kom bij met heerlijke bubbels in de whirlpool. Een bubbelbad nemen is zo’n relaxmoment waar je niet elke dag gebruik van kunt maken.

Voor jong & oud

Terras en zonneweide

Tijdens mooie dagen kan je heerlijk van de zon genieten op ons zonneterras of een plekje zoeken op onze grote ligweide om bij te kleuren. Met al deze voorzieningen in en rondom ons zwemparadijs, maak je er een spetterende en ontspannen dag van.

Wanneer kom jij voor een dagje naar Swimfun?

Klik hier voor adresgegevens.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

Lekker bijzonnen!
Klaar om al onze attracties uit te proberen? Plan je reis naar Swimfun hier Swimfun - Plan je reis hier!
Kom langs

Route

Route
Sewei 3
8501 SP Joure
0513 417 648
info@swimfun.nl > Bekijk route

Bomen
Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Social media

Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!